top of page

Ervaringen

Voor mij was het een cadeau om mee te mogen en ben dankbaar dat ik dit heb mogen meemaken. Jullie alle drie hebben mij geïnspireerd om mijzelf verder te ontdekken en het werk te gaan doen wat ik tof vind. Ik wil namelijk heel graag mijn opleiding (psychomotorische therapie)  gaan combineren met een stukje buitensport en wellicht voeding.

 

Ik vond de hike zo waardevol voor mijzelf en denk dat veel mensen hier baat bij kunnen hebben. Vaak worden we uit ons verband getrokken en kunnen we veel in ons ego zitten. Ik wil dat gaan veranderen, ik wil terug naar optimale gezondheid zowel mentaal als fysiek. Ik zie namelijk dat de jeugd met steeds meer problemen te maken krijgt.
Toby

Deelnemer aan de hike in de Ardennen

“We hebben het over levensvragen; wat wil ik met mijn leven, hoe wil ik mijn leven invullen, wat vind ik belangrijk, enzovoorts. En ze werkt in een andere setting dan in een kamertje drie kwartier praten.

Ze heeft respect voor wie ik ben en deelt ook haar ervaringen en vertelt hoe zij in het leven staat. Ik mag haar ook alles vragen wat zij mij vraagt en ze vult geen dingen voor me in. Ik heb het gevoel dat ze me steunt.”
D. 24 jaar

“Ik heb er heel veel aan wanneer ze mij vragen stelt waardoor ikzelf geactiveerd word. Ik heb er het meeste aan dat ik uiteindelijk zelf de actie moet ondernemen. Doordat ze bijvoorbeeld een spiegel voorhoudt en vragen stelt. Ik ben dankbaar dat het zo kan”
Y. 24 jaar

Deelnemer aan de hike in de Ardennen

“Ze checkt me ook altijd wel met een appje. Ze is gewoon persoonlijk. Iemand waarbij je je veilig voelt”
R. 34 jaar

Moeder van 2 kinderen een deelnemer aan de hike in de Ardennen

“Ik voelde me erg bij haar op mijn gemak, kon mezelf zijn en kon alles bij haar kwijt. Ik kon alles met haar bespreken.
Ook als ik iets kwijt wilde terwijl ze er niet was, kon ik altijd mailen of appen”
A. 28 jaar

“Ik heb met breinkennis geleerd om  naar mezelf te kijken en daardoor beter mijn grenzen aan kon geven aan anderen .
Hierdoor is mijn contact met name mijn jongste dochter heel erg goed geworden.”
B. 58 jaar

en moeder van 6 kinderen 

bottom of page